Δυνατότητα μεταποίησης των καρπών για παραγωγή χυμού φραγκόσυκου και νόστιμης αντιδιαβητικής μαρμελάδας. Παραγωγή νεαρών φύλων, η κατανάλωση των οποίων έχει αντιχοληστερινική δράση και ελαφριά υπακτική δράση για την καλή λειτουργία του παχέως εντέρου, λόγω των ινών που περιέχει. Τέλος, παραγωγή λαδιού από τους σπόρους των καρπών του φραγκόσυκου για κρέμες προσώπου. Δυνατότητα παραγωγής και άλλων προϊόντων.

17x24cm mamas-01-greek

Στον παρακάτω σύνδεσμο PDF μπορείτε να δείτε την Έκθεση δοκιμής της μαρμελάδας

pdf-icon